Tori ei ole vielä avoinna, odotamme edelleen viranomaisten päätöstä asiaan!
Suvi-Someroon oli julkaistu ennenaikaisesti tieto torin avaamisesta. Maltetaan kuitenkin vielä hetki ja odotetaan viranomaisten ohjeita ja päätöstä torin toiminnasta, jotta pääsemme taas nauttimaan kesätorin tunnelmasta.
**********************************************************************************************

Tori ei avaudu toukokuussa, se avautuu, kun kokoontumisrajoituksia avataan.
 Tiedoitamme tästä, kun olemme avaamassa. Torimme ei virallisesti ole tori vaan tapahtuma, joten noudatamme avaamisessa tapahtumanjärjestäjille annettuja ohjeita. Toivottavasti pystymme avaamaan pian ja tapaamme torilla. Hyvää kesän odotusta kaikille, pysytään terveinä.

Kysymys: Miksi se ei ole TORI? Torit saa olla auki?

Vastaus: Somerniemen kesätorin avaaminen askarruttaa niin myyjiä kuin asiakkaitakin. Miksi toria ei avata, kun muutkin torit voivat olla auki. Somerniemen Kesätori on yksityisen yhdistyksen  hallinnoima alue ja sillä ei ole ns. torin statusta, koska lain mukaan toreja hallinnoivat kunnat ja kaupungit. Ja koska Kesätori ei ole avoinna ympärivuotisesti, poliisin lupahallinto on määritellyt kesätorin tapahtumaksi. Kesätorin avautumisessa on siis noudatettava avin tapahtumanjärjestäjille annettuja ohjeita kokoontumisrajoituksista. Odotellaan, kunhan kokoontumisrajoituksia puretaan ja voimme taas tavata torilla.