TERVETULOA SOMERNIEMEN KESÄTORILLE

 

Tori on yleisölle avoinna klo 08.30-13.00.

Myyjien on oltava omilla paikoillaan viimeistään klo 8, tai torivalvoja luovuttaa paikan jonottavalle myyjälle. Myyntipaikalta saa lähteä vasta sulkemisaikaan, jos asiakkaita on loppuun asti.

KAUSIPAIKAN HALTIJA EI SAA LUOVUTTAA MYYNTIPAIKKAANSA TOISEN KÄYTTÖÖN.

Mikäli et tule paikalle, ilmoita asiasta viimeistään edellisenä iltan klo 19 mennessä torivalvojalle 0400 251741/ Lea tai 040 8174231/ Lexa. Myyjä menettää kausipaikkansa, jos etukäteen ilmoittamatta jää pois paikalta kaksi kertaa.

Tori on jaettu uuden tavaran/elintarvikkeiden ja kirpputorialueisiin. Siis kirpputoritavara kuuluu ainoastaan kirpputorille. Näillä paikoilla ei saa myydä elintarvikkeita, kuten sieniä ja marjoja. Kielto perustuu elintarvikelainsäädäntöön. Elintarvikkeita saa myydä ainostaan uuden tavaran myyntipaikoilla.

Virvokkeiden, kuten kahvin ja limonadin myynti on sallittu vain kahvila- ja grilliyrittäjille, joilla on asianmukainen vuokrasopimus torin ylläpitäjän kanssa.

Mahdolliset löytötavarat voi toimittaa torivalvojille ja kahvila Esmeraldaan. Niitä säilytetään kuluvan kesän ajan torin toimistotiloissa.

Koiria ja muita lemmikkieläimiä ei saa tuoda torialueelle, kielto koskee myös myyjien lemmikkejä. Koirakielto perustuu järjestyslakiin.

Mikäli myyjä ei noudata annettuja ohjeita torivalvojien toistuvista huomautuksista huolimatta, torivalvojilla on valtuus evätä myyjältä myyntipaikka.

Tehdäksemme torikesästä mahdollisimman mukavan ja saadaksemme kaikkien sisääntulon sujuvaksi, toivomme myyntipaikkojen pystyttämisessä joustavuutta ja toistemme huomioimista.

Jätä paikkasi siistiksi toripäivän päätteeksi. Roskalava on hiekkakentän reunassa (kirpputorialueen takana). Kysy valvojilta, jos et löydä. Pienet roska-astiat ovat vain asiakkaiden roskia varten.

Kesämieltä toivottavat kesätorin valvojat